googleba28f6b3464c7c74.html

EVEN VOORSTELLEN:

Wij zien graag blije mensen!  En mensen een gelukkige tijd laten beleven geeft ons veel voldoening om de beste service te leveren.

Uw vakantie start bij ons, dus daar doen wij ons best voor!  Een jong, sterk, familiaal en dynamisch team staat voor jou klaar.Wat mag je dan van ons verwachten:
 

×      Professioneel: snelle en veilige montage en demontage, vlotte, correcte en open communicatie.  Klantvriendelijkheid is standaard bij ons.  

×      Kwaliteit: We verhuren enkel het merk Thule, kwaliteitsprodukten die ook rekening houden met uw brandstofverbruik.  Enkel de laatste nieuwe modellen in een perfecte staat.  En we verkiezen de kleur “glossy black” voor onze dakkoffers omdat deze op alle wagens mooi staan. 

×      Veiligheid: Thule zet zich in voor het leveren van uitzonderlijke producten die op kwaliteit zijn getest en zijn gegarandeerd tegen fouten in materiaal en vakmanschap.  Daarom werken we enkel met Thule materialen.

×      Beste service: Open van 19u tot 22u.  Wij openen onze deuren als anderen ze sluiten.  Wij offeren onze vrije tijd op om die samen met jullie te beleven!

×      Flexibiliteit: Ook in het weekend kan je bij ons terecht.  Op afspraak leveren wij ook op zaterdag en zondag services. 

×      Beste prijs: één prijs voor alles, niets extra, geen onnodige aankopen van speciale montagestukken, geen extra montagekosten.  Enkel een waarborg te storten bij reservering, deze wordt na de huurperiode teruggestort mits verrekening van de huurprijs.  Eenvoudig, klaar en duidelijk.